​Mini-One sonde til at tilføre ernæring, væske og medicin

​Har du brug for en Mini-One sonde? I så fald kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder salg af Mini-One sonde til erhverv i hele landet. Vores firma har eksisteret siden 2007, og vi har derfor 18 års erfaring i branchen samt tre ansatte. Vi sælger medicinsk udstyr, såsom Mini-One sonde, til hospitaler i de større byer som København, Odense og Aarhus.

En Mini-One eller en knapsonde, som det også kaldes, er en ernæringssonde, der er fremstillet i vævsvenlig silikone, og derudover er den transparent. Med denne kan man tilføre kroppen den næring, den har behov for, og man kan desuden tilføre væske og medicin, samtidig med at man bevarer en aktiv livsstil.

Opnå stor bevægelsesfrihed med en Mini-One sonde

Man kan føle sig ganske tryg ved brug af denne mavesonde. Den er lille, og ved valg af denne behøver man ikke at bruge en fastmonteret forlængerslange. Derudover ses sonden ikke, så man ser ikke syg ud, og man opnår desuden en stor bevægelsesfrihed. Man vil desuden opleve, at sonden fylder meget lidt, hvorfor det i stedet er selve ernæringen, der kan fylde ens mavesæk.

Med en Mini-One sonde kan man enten give tilskud til et måltid eller et helt måltid, ligesom at den gør det langt lettere at give medicin. Endelig er den utrolig nem at skifte, og det er både muligt at få den til voksne og børn.

Ring eller skriv i dag for mere information

Leder du efter en Mini-One sonde, er du havnet det rette sted. Vi tilbyder salg af medicinsk udstyr i høj kvalitet såsom en Mini-One sonde til fordelagtige priser. Vi har 18 års erfaring i branchen, hvorfor vi desuden kan tilbyde dig den rette vejledning i forbindelse med vores produkter. Ved hjælp af en Mini-One sonde kan man tilføre kroppen ernæring, medicin og væske.

​Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med denne type sonde, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten vælge at skrive til os på info@medcaresystems.dk eller ringe til os på telefon 75 56 76 98.

Kontakt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Medcare Systems ApS

CVR: 31849942

​Ring os op

Telefon:75 56 76 98

Her ligger vi

Ørstedvej 23, Jels - 6630 Rødding

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her