MedCare Systems​

MedCare Systems Aps er et privatejet selskab, som blev grundlagt i 2007.

Vi markedsfører og distribuerer kirurgisk – samt dental udstyr til den danske sundhedssektor. Vi arbejder hele tiden ud fra at give vore kunder en god oplevelse, på baggrund af et værdigrundlag om ansvarlighed, engagement og troværdighed.

Vores vision er at tilbyde konkurrencedygtige priser, leveringssikkerhed og en god service. Vi har et indgående kendskab til alle vores produkter og er gerne behjælpelige med råd og vejledning.

Vores produktportefølje indeholder et bredt udvalg af kirurgisk udstyr, implantater, apparatur, instrumenter samt engangsprodukter fra førende producenter.

MedCare Systems er også forhandler af et tyskproduceret system til effektiv, hygiejnisk og miljøvenlig bortskaffelse af sanitært affald, kaldet Eco-Finisher.

Produktporteføljen er i løbet af 2009 blevet udvidet, og indeholder nu også dental udstyr, som omfatter forbrugsvarer, udstyr til tandlægeklinikker og laboratorier.

MedCare Systems er medlem af Dansk selskab for patientsikkerhed, som arbejder aktivt for at fremme patienters sikkerhed.​​

Kontakt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Medcare Systems ApS

CVR: 31849942

​Ring os op

Telefon:75 56 76 98

Her ligger vi

Ørstedvej 23, Jels - 6630 Rødding

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her